0
6.95 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

20-10-2021

Tanden Witter Maken met Charcoal Poeder

Charcoal, ofwel houtskool in het Nederlands, maakt je tanden op een natuurlijke manier witter en laat je mond heerlijk fris voelen. Maar werkt dit echt voor wittere tanden? En hoe gebruik je het precies? Je leest het hieronder.

Wat is charcoal poeder

Het Charcoal poeder van WitteGlimach is een 100% natuurlijk product gemaakt van actieve houtskool uit biologische kokosnoot schillen. Charcoal helpt vlekken op je tanden te verwijderen, en heeft ook absorberende eigenschappen. Thee, koffie en ook rode wijn bevatten het stofje tannine, welke je tanden er geel kan laten uitzien. Dit is dus precies wat charcoal helpt verwijderen. De subtiel schurende textuur laat je tanden er direct een stuk witter uitzien.

Hoe gebruik je charcoal poeder precies

Je kunt charcoal poeder zowel als vervanging van je tandpasta gebruiken, als in combinatie met. Poets bijvoorbeeld eerst je tanden met normale tandpasta en gebruik daarna de charcoal. Hieronder stap voor stap hoe je charcoal poeder gebruikt:

  1. Maak je tandenborstel nat met water.

2. Dip de tandenborstel nu in de poeder zodat je genoeg op je borstel hebt.

3. Poets vervolgens 2-3 minuten je tanden. Schrik niet, de charcoal laat je mond er erg zwart uitzien.

4. Spoel je mond nu met water en was de charcoal weg.

Waarom werkt charcoal voor wittere tanden

De kracht van charcoal poeder is tweeërlei. De ruwe (maar milde) textuur van charcoal helpt de gele aanslag veroorzaakt door koffie en thee op je tandglazuur te verwijderen. Ook heeft houtskool absorberende eigenschappen, wat zorgt voor een frisse en gezonde mond. Interessant feit: veel waterfilters gebruiken een vorm van charcoal omdat het zo’n sterke absorptie kracht heeft. Qua mondhygiëne helpt charcoal de bacteriën in je mond te doden welke nare geurtjes veroorzaken. Regelmatig poetsen met charcoal neutraliseert ook de PH waarde in je mond. Dit zorgt voor een verminderde kans op gaatjes.

Charcoal poeder gemaakt van kokosnoot schillen

Doordat onze charcoal poeder gemaakt is van biologische kokosnoot schillen kun je de allerbeste kwaliteit verwachten. Dit is namelijk niet zomaar houtskool! De schillen worden op de juiste manier verbrand zodat zij de beste kwaliteit behouden om als cosmetisch product te gebruiken. Deze poeder is ontzettend mild, je kunt het dus dagelijks gebruiken. Het potje bevat 25 gram, meer dan genoeg om enkele maanden mee te kunnen poetsen.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Wittteglimlach.nl ©️2017 - 2022 Bleken als een Pro.®️ Utrecht The 🇳🇱 Netherlands
homecartphone-handsetquestion-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram