0
6.95 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

22-03-2022

Tandenbleek strips: hoe kun je het gebruiken en wat zijn de voordelen?

Tandenbleek strips zijn stukjes zacht plastic die tandenbleek gel bevatten. Je plaatst zowel een strip op je bovengebit als ondergebit. Vervolgens laat je dit 30-60 minuten intrekken en het resultaat is een frisser en witter gebit. Tandenbleek strips zijn populair om hun gemak. Je kan ze snel aanbrengen en je hebt snel resultaat! Dit is perfect voor een speciale gelegenheid of voordat je een avondje uit gaat.

Hoe kun je tandenbleek strips precies gebruiken

De Witteglimlach tandenbleek strips komen in een pakketje met 28 strips. De strips bevatten gel die je tanden witter maken. De gel is 100% peroxide vrij en de strips zijn dus zeer mild voor je gebit. Je kunt de strips enkele malen per week gebruiken voor optimaal resultaat. Bij onze strips krijg je overigens ook een WIGL Shade guide. Je kunt zo gemakkelijk je vooruitgang bijhouden en zien hoe veel witter je tanden zijn geworden.

Hoe kun je tandenbleek strips precies gebruiken

Alvorens je de tandenbleek strips aanbrengt moet je goed je tandenpoetsen. Spoel na het poetsen een paar keer met water. Nu je tanden helemaal schoon zijn kun je het pakje openmaken. Breng als eerste de strip aan op je bovengebit. Daarna op je ondergebit. Leg het stukje plastic over je tanden en vouw het dan achter je tanden. Zo zit de strip compact om je gebit heen en krijg je het beste resultaat. Laat de strips minimaal 30 minuten zitten. Heb je minder tijd? 15 minuten levert ook al resultaat op. Zeker als je op het laatste moment nog een kleine tandenbleek sessie wil hebben is dat een goede optie. Als de tijd om is wrijf dan nogmaals de strips goed over je tanden. Vervolgens kun je de strips eraf halen en je mond goed uitspoelen.

Ingrediënten van tandenbleek strips

Net zoals onze tandenbleek kit en charcoal producten bevatten ook de tandenbleek strips alleen natuurlijke stoffen. Een paar witmakende natuurlijk ingrediënten zijn bijvoorbeeld natriumbicarbonaat, citroenzuur, granaatappelpit extract en natriumchloriet. Deze stoffen zijn effectief in het verwijderen van vlekken op je tanden bijvoorbeeld veroorzaakt door rokken of koffiedrinken. Tegelijkertijd zijn deze ingrediënten zeer mild. Je zult na het gebruiken van de strips dus geen last hebben van gevoelige tanden.

Zijn er ook nadelen aan de strips?

Eigenlijk niet. Er zijn ook tandenbleek merken die wel peroxide gebruiken. In dit geval kunnen tandenbleek strips gevoelige tanden veroorzaken of je tandvlees verstoren. De Witteglimlach Tandenbleek strips zijn 100% natuurlijk, dus je neemt geen risico’s voor je gebit. Een argument dat sommige mensen tegen de strips hebben is dat je geen 100% effen resultaat kunt krijgen. De reden daarvoor zou zijn dat je het plastic van de strips niet perfect om je tanden heen kunt krijgen. Dat zou ervoor kunnen zorgen dat het oppervlakte van je tanden niet even wit wordt. Persoonlijk heb ik dat nooit ondervonden. Wrijf de strips gewoon goed op je tanden zodat je er zeker van bent dat de gehele oppervlakte gebleekt wordt. Tijdens het bleken kun je de strips ook nog enkele malen goed aandrukken.

Tandenbleekstrips met andere producten combineren

Je kunt de tandenbleek strips zonder problemen met andere witmakende producten gebruiken. Deze combinatie is alleen maar krachtiger! Gebruik de tandenbleek strips bijvoorbeeld in samenhang met de charcoal tandpasta of de tandenbleek kit. De charcoal poeder is ook een goede optie om je behaalde resultaten te behouden. Realiteit is natuurlijk wel dat als je veel rookt, koffie of thee drinkt, je tanden na enkele maanden minder wit zullen blijven.

Wil je meer weten over de andere producten die je gebit witter maken? Lees in dit artikel de 4 beste methodes om je tanden witter te maken.

Wittteglimlach.nl ©️2017 - 2022 Bleken als een Pro.®️ Utrecht The 🇳🇱 Netherlands
homecartphone-handsetquestion-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram