Onzichtbare beugel

onzichtbare beugel

Als mensen een beugel moeten, dan willen zij steeds vaker een onzichtbare beugel. De reden daarvan is dat het niet (goed) te zien is dat je er een draagt. De onzichtbare beugel ervaringen zijn erg positief, maar waar moet je beginnen met je zoektocht? Is een onzichtbare beugel goedkoop?

Wat zijn de kosten van een onzichtbare beugel? Allemaal vragen waar je graag vooraf een antwoord op wenst voordat je je keuze gaat maken.

Mogelijkheden onzichtbare beugel

Bij een onzichtbare beugel kun je denken aan een beugel die je bijna niet ziet, of een uitneembare beugel. Als je je erg onzeker voelt, dan wordt er vaker gekozen voor een onzichtbare beugel. Je kunt je dan namelijk meer zeker voelen als je gaat lachen en je durft het ook weer meer te doen.

Wat de laatste tijd met name goede keuzes zijn, zijn de witte keramische brackets van 3M en dan heb je nog een doorzichtige aligners van Invisalign. Er zijn verschillende onzichtbare beugel merken en ook daar moet je goed naar kijken. Als je voor een onzichtbare beugel Invisalign gaat, dan wil je weten wat er gedaan wordt.

Je krijgt eerst op maat gemaakte aligners (dat zijn hoesjes). Je draagt de uitneembare hoesjes 22 uur per dag en alleen als je wat gaat eten of drinken doe je deze even uit. Je moet elke twee weken de hoesjes vervangen voor nieuwe hoesjes. Het gemak is dat iedere keer wanneer dat jij een nieuwe aligner over je tanden plaatst/klikt, dan verschuif je gebit iedere keer een beetje.

Kosten onzichtbare beugel volwassenen

Veel mensen willen vooraf graag meer informatie over de onzichtbare beugel kosten. Dit hangt af van wat er allemaal gedaan moet worden. Gelukkig kan er van tevoren aan worden gegeven wat de kosten zijn zodat je dan je keuze kunt maken voor een mooie glimlach.

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar en het voordeel is dat het dan ook beter betaalbaar is voor iedereen. Zorg er daarom voor dat jij weet wat je wilt bereiken met de onzichtbare beugel, zorg dat al je vragen zijn beantwoord en dan kun jij zelf aan de slag.

Er zijn ook mogelijkheden om achteraf te betalen of in delen.

Je wil ook snel resultaat zien en dat gaat zeker lukken als je vandaag nog je keuze maakt. 

Hieronder het verschil tussen een gewone beugel en een onzichtbare beugel bij 3 personen.

zichtbare en onzichtbare beugel

Resultaten onzichtbare beugel voor en na

Voordat jij de beste onzichtbare beugel gaat kiezen voor jezelf, wil je ook graag weten wat je mag verwachten van de onzichtbare beugel voor en na. Dit kan van tevoren ook worden aangegeven, zodat je weet wat er gaat veranderen.

Ga daarom ook online eens op zoek naar ervaringen, dan kun je ook lezen wat anderen ervan vinden en hoe dat zij het hebben ervaren. Je zal heel blij zijn met het eindresultaat, daar kun je echt op rekenen. 

Onzichtbare beugel volwassenen

De onzichtbare beugel wordt met name door volwassenen gedragen. Het advies is om het pas te dragen wanneer dat je kaken uit zijn gegroeid. Vaak is dat vanaf gemiddeld 18 jaar. Het kan zijn dat je gebleekte tanden niet helemaal recht staat, de één vindt dat erger dan de ander.

Als je er toch wat aan wil doen dan is daar nu een goed moment voor, dan kies je gewoon voor de meest onzichtbare beugel die je wordt aangeboden. Je krijgt dan je zelfvertrouwen weer terug en zal je snel beter voelen.

Onzichtbare beugel vergoed

De onzichtbare beugel prijs wordt medebepaald door wat er gedaan moet worden. Is er sprake van een onzichtbare beugel overbeet? Worden de kosten dan vergoed? Dit zou je na kunnen vragen bij de onzichtbare beugel set in Amsterdam.

Zorg dat je daar van tevoren goed van op de hoogte bent, dan weet je wat er wordt vergoed en wat je zelf nog bij moet dragen.

resultaat na een onzichtbare beugel

Onzichtbare beugel review

Wat zijn de ervaringen in de praktijk van mensen die deze beugel dragen en hoe werkt een onzichtbare beugel? Niet iedereen kan een onzichtbare beugel dragen. Als je ontstoken tandvlees hebt is het niet aangeraden om er een te dragen, maar ook als er sprake is van extreme afwijkingen in je gebit moet je het niet doen.

Dan kun je beter contact opnemen met de tandarts om alle mogelijke opties te bespreken. Goed voorbereiden is van groot belang. Als je online gaat kijken naar een onzichtbare beugel review, dan zie je dat veel mensen positieve ervaringen hebben en erg blij zijn dat zij deze keuze hebben gemaakt.