Tanden bleken

Je tanden bleken, steeds meer mensen kiezen hiervoor. Toch is het dan wel fijn om wat meer informatie hierover te hebben. Je wil misschien weten of tanden bleken thuis mogelijk is of wat tanden bleken gaat kosten.

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe werkt tanden bleken en hoe lang niet eten na tanden bleken. Uiteraard worden er veel meer vragen beantwoord, dus lees je goed in en bereid je goed voor op de mogelijkheden.

witte tanden

Waar tanden bleken?

Als je je tanden wil bleken, kies je dan voor tanden bleken Amsterdam, voor tanden bleken Rotterdam, of voor tanden bleken Den Haag? De keuze die je maakt zal afhankelijk zijn van in welke regio je woont.

Het voordeel wat wij je kunnen bieden is dat je je tanden zelf kunt bleken waar je maar wil. Je hebt een tandenbleekset nodig en de rest gaat vanzelf. De gebruiksaanwijzing legt je stapsgewijs uit welke dingen je moet doen voor het beste resultaat. Eenvoudiger kan het toch niet?

Je kunt je tanden dus gewoon bleken op een moment dat het jou uitkomt. Of dat nu in de ochtend is, in de middag, in de avond, op een doordeweekse dag of een keer in het weekend, jij bepaalt het helemaal zelf. Het advies is wel om er even de tijd voor te nemen, zodat jij het beste resultaat krijgt.

Tanden bleken Utrecht of tanden bleken Groningen?

Als je in de regio van Utrecht of Groningen woont, dan wil je graag in je eigen regio een behandeling ondergaan. Er kan dan gekozen worden voor tanden bleken Utrecht of tanden bleken Groningen.

Je doet het namelijk gewoon bij je thuis, dat is toch de moeite waard? Na een behandeling zie je al resultaat en dat motiveert je om door te gaan tot je het mooiste resultaat hebt behaald wat je voor ogen hebt.

Dit kan al binnen een paar weken worden bereikt als je voor onze tandenbleekset kiest. Soms erger je je gewoon aan je tanden, je lacht minder of niet meer omdat je bang bent dat anderen je tanden zien.

Alleen als ze mooi wit zijn, dan kun je weer gelukkig zijn en tevreden lachen. Een goed moment om er daarom wat aan te doen en dan merk je ook dat het je meer zelfvertrouwen geeft.

witter tanden krijgen

Tanden bleken professioneel

Als je bij een tandarts je tanden laat bleken dan ben je benieuwd naar de tanden bleken tandarts kosten. Ga dan op zoek naar de tanden bleken prijs en vergelijk dat eens met de kosten als je het zelf zou doen.

Zelf tanden bleken kan namelijk ook, dat kan bijvoorbeeld met tanden bleken strips. Je moet daarbij goed nagaan wat je daarvoor moet doen, want er zijn veel middelen op de markt en je moet goed weten wat je gaat gebruiken.

Een professional kan je in ieder geval goed helpen als je mooie witte tanden wil. Je wil je tanden bleken maar hebt nog een paar vragen, zoals tanden bleken hoe lang bitje in voor resultaat? Hoe vaak tanden bleken? Dit zijn vragen die een professional het beste voor je kan beantwoorden.

Dit hangt namelijk vaak af van je huidige tanden, is een behandeling genoeg of heb je er meerdere nodig? Maar het kan ook eenvoud zijn om het gewoon zelf te doen, thuis kun je namelijk ook professioneel je eigen tanden bleken met de juiste tandenbleekset.

Wat mag je eten na tanden bleken?

Een goede vraag, wat mag je eten na tanden bleken? Dit dien je dan ook te weten voordat je je tanden zelf laat bleken of kiest voor thuis tanden bleken. Het advies wat je gegeven wordt is om de eerste twaalf uur, en het beste de eerste 24 uur na de behandeling, niet alles te eten en/of drinken.

Wat je niet mag gebruiken binnen deze periode is rode wijn, donkergekleurde frisdranken, koffie, thee, rode sauzen, rookwaren, zure fruitsoorten en sappen en producten die vlekken achterlaten op je witte  overhemd. Gedurende de eerste 24 uur mag je wel melk drinken, bananen eten, een geschilde appel, havermout, yoghurt en bijvoorbeeld witte rijst eten.

Maar ook een pasta met witte saus, kipfilet en witte vis mag je  gewoon eten na het tanden bleken.

Wat kost tanden bleken?

Hoe duur is tanden bleken? Dit is een vraag die veel mensen hebben, maar dat hangt af van wat je gaat doen. Laat je je tanden bleken door een professional, zoals een tandarts, of ga je het zelf doen?

De meeste mensen kiezen er tegenwoordig voor om het zelf te doen, want dit zijn goede sets die zorgen voor mooie resultaten. Je hoeft dus nergens op uur en tijd te zijn, jij bepaalt wanneer je je tanden wil bleken en dan bespaar je nog eens veel geld uit ook! 

tanden bleken professioneel

Online producten bestellen

Je wil graag zelf je tanden bleken en dan wil je natuurlijk de beste producten gebruiken. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres en je kunt rekenen op onze goede service. Je kan de producten in onze shop bestellen.

Met een stralende witte glimlach voel jij je zelfverzekerd. Je verhoogt hierdoor je zelfvertrouwen en je komt goed voor de dag. Je krijgt een groter gevoel van persoonlijke voldoening en voelt je meer tevreden. Onze producten bieden jou een hoogwaardige oplossing voor mooie witte tanden!