Retourbeleid

Voor medische producten is retourneren helaas niet toegestaan.

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je binnen 30 dagen na ontvangst van je artikel een retouraanvraag kunt indienen.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de ontvangstbon of aankoopbewijs nodig.

Om een retour te starten, kun je contact met ons opnemen via info@witteglimlach.nl. Houd er rekening mee dat retouren moeten worden verzonden naar het volgende adres: [VOEG RETOURADRES IN]

Als je retour is goedgekeurd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket kunt retourneren. Artikelen die zonder voorafgaand verzoek worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd.

Voor vragen over retourneren kun je altijd contact met ons opnemen via info@witteglimlach.nl.

Schade en problemen:

Controleer je bestelling direct bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het juiste kunnen doen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare items:

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), maatwerkproducten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde items) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt over jouw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor artikelen in de uitverkoop of cadeaubonnen.

Ruilen:

De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren. Zodra de retourzending is geaccepteerd, kun je een aparte aankoop doen voor het nieuwe artikel.

14-daagse bedenktijd Europese Unie:

Ondanks het bovenstaande heb je, indien de artikelen naar de Europese Unie worden verzonden, het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, zonder opgaaf van reden. Ook hier moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de ontvangstbon of aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen:

We laten je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch binnen 10 werkdagen terugbetaald via de oors